портфолио

moya-magazin-sf.jpg

рекламни конструкции

Конструкции и рекламоносители от метал, алуминий, хромникел и плексиглас. Изработка и монтаж на тотеми, билборди, указателни табели, широкоформатни реклами, арки, обемни форми. Газово заваряване на конструкции и форми от метал и алуминий, антикорозионни покрития, наземен и височинен монтаж.
20150321_173607-(1).jpg

светеща реклама

Светещи букви и знаци от алуминий, плексиглас и винил с LED, неон или луминисцентно осветление. Светещи табели с визия от плотерно изрязано или печато PVC фолио. Широкоформатни светещи и осветени пана за търговски обекти. Табели с алуминиева и метална конструкция. Фотореалистичен печат за задно засветяване.
01.jpg

изложбени конструкции

Проектиране, изработка и изграждане на фирмени щандове за изложения в страната и чужбина. Стандартни и персонални щандове, изложбен реквизит и обзавеждане. Изграждане на изложбени зали, пространствено и художествено оформление на студиа и зали за събития и презентации. Фотореалистичен печат.
kemper.jpg

брандиране

Облепяне на фирмени автомобили с плотерно изрязано или печатано PVC фолио с UV ламинат за допълнителна защита. Брандиране на търговски обекти и витрини, изработка на тенти, козирки и обемни форми. Информационни табла за обществени сгради, визуална комуникация.
METRO-Plovdi-(10).jpg

рекламни стелажи

Изработка на рекламни стелажи и брандиране на съществуващи стелажи в търговски обекти. Каширане на фотореалистични екосолвентни разпечатки върху плоскости с произволна форма. Изработка и монтаж на фирмени стелажи от стъкло, ПДЧ, алуминий и метал с полимерно покритие, плексиглас и ПЕТ, ефектни осветления. Рекламно обслужване на търговски промоции.
emka.jpg

графичен дизайн

графичен дизайн, фирмен стил, предпечат на каталози, дипляни, менюта, визитки, флаери и печатни издания