за нас

„Симплекс дизайн” ЕООД е създадена през 1993 година и за изминалите години в рекламния бизнес успя да извоюва статут на качествен и надежден производител на печатна и външна реклама, изложбени щандове, изделия от плексиглас/плоскости и рекламни конструкции. Като част от процеса на комуникация и обслужване на клиентите ни, ние от Екипа на „Симплекс дизайн” се стремим да налагаме уникалност в дизайна, стандарт в изработката, и отчетлив знак в качеството на всеки един рекламен продукт, който създаваме.
Производствената ни база разполага със затворен цикъл на  всички технологични операции, необходими за производството на изложбени конструкции, рекламни стелажи, фасадна реклама, транспаранти, светещи табели, обемни букви, светещи букви, надписи от фолио за витрини, цялостно облепяне на превозни средства, табели за визуална комуникация, широкоформатен фотореалистичен печат.
Екипът на „Симплекс дизайн” се стреми да изучава непрекъснато развиващите се тенденции в направление „външна и вътрешна реклама”, както и новостите, които биха могли да подпомогнат надпреварата за имидж и идентичност на клиентите ни.
През изминалите години на нашия опит се довериха:  Бороспорт, Бороинвест, Болкан  холидейс, Виктория инвестмънт, Мебелни магазини ЯВОР, ОББ, ПИБ, Промобил, ХИЛТИ България, МЕТРО кеш§кери, Пени Маркет,  РОКА България, ТП Български Пощи, ВМЗ Сопот, ХЕЛИОС Метал Център, Международен Панаир Пловдив, Мира-Н, Индустриална Камара Магдебург, ФИЛКАБ АД , STRAND Бургас, VOX България, Артра България и мн. др.
Благодарим за вниманието!
Поздрави от Екипа