МIRA N, гр. СевлиевоМОЛ STRAND, гр. БургасМЕТРО кеш§кери, гр. Плевенмебелни магазини Яворшивашка фабрика Крис, гр. Пазарджикавтосервиз Ангелов, гр. ПловдивZONE for HOMEПанаирен щанд на ВЕДИКОМРекламен стелаж